Честита Нова 2023 от Балетна школа "Па Де Кре"

2023inСкъпи приятели на Балетна школа „Па де Кре“,
Изпратихме една трудна, но и много успешна за школата година, година, в която съвместната ни работа беше много резултатна, успешна и мотивираща. За първи път ни се случиха няколко значими неща, събития и дейности, които не само умножиха постиженията ни, но и доказаха, че заедно можем да постигнем много, че успехът не е случайност, а стълба, която изкачваме ръка за ръка повече от 11 години и ни отваря вратите към световните сцени и към сърцата на хората.


2022 г. ни донесе цяло съзвездие от златни медали, купи, Grand Prix, вицесветовни титли и многобройни класирания в топ 10 на Dance World Cup – Испания. Всичко това – с много труд, със 100-процентова отдаденост, с безкрайна любов към балета и с добра екипна работа. В душата ми напира, дълбоко и искрено БЛАГОДАРЯ – на всички наши възпитаници и техните родители, на колеги, спонсори, институции и хора с добри сърца, които бяха част от нашия път към успехите през тази година.

През 2022 г. финализирахме първия проект, по който школата работи с Национален фонд „Култура“. Благодарение на възможността и подкрепата на Фонда, „Па де Кре“ разшири своя обхват, свързвайки се с общността и давайки възможност на деца от региона да се докоснат до изкуството, което ни свързва. Ние се ангажирахме и се посветихме на проблема с детското затлъстяване, както и на изграждането на здравословни навици сред подрастващите.

Вашата подкрепа ми дава увереността, че всяко усилие си заслужава, че взаимното ни доверие дава резултати, на които всички се радваме и най-вече дава на нашите деца полет на мечтите.

Пред нас е Новата 2023 г. с нови надежди, нови възможности и нови мечти. Пожелавам на всички вас здраве. Всичко останало можем да го постигнем ЗАЕДНО!

Честита да е Новата 2023 година! Мирна, щастлива и благодатна!

Кремена Костова-Гайдарова
Балетна школа „Па де Кре“