Авторски спектакъл „Аз съм България“

С авторския спектакъл „Аз съм България“, БШ „Па де Кре“ участва в седмото издание на Фестивала на етносите, багрите и котленския килим в гр. Котел.
Изключително престижния и посещаван форум е символ на единението между хората, на силата ни да надмогваме различията между нас, на традициите ни и вярата ни в идните дни.
С поклон благодарим на кмета на Община Котел г-н Коста Каранашев за поканата, честта да открием фестивала и възможността да бъдем част от колорита и емоцията на празника.

Благодарности на нашите приятели от „Дива Денс“ – Казанлък с ръководител Анаида Дашова за подкрепата и разбирането. Благодарност и признателност към всички деца от „Па де Кре“, които отделиха от времето си и от лятната си ваканция, за да подготвим спектакъла и да споделим тази незабравима емоция. Вие показахте отговорното отношение, вложихте много старание и се представихте чудесно. Високо оценяваме вашата принадлежност и ангажираност с школата, вашата всеотдайна работа за доброто ѝ име и за нейното развитие.