Празници на розата 2023 г.

„Па де Кре“ участва в поредица от събития, по случай 120-ите Празници на розата.
По покана на Община Казанлък възпитаниците на „Па де Кре“ се включиха в част от събитията, посветени на символа на България – „Мини Мис Царица Роза“, „Царица Роза 2023 г.“, концерт на „Дамасцена“ и градското дефиле на 4 юни, което тази година събра рекорден брой участници. Имахме възможността да отправим поздрав и да танцуваме пред официалните гости на събитието - президентът Румен Радев и съпругата му, Негово високопреосвещенство старозагорски митрополит Киприан, министърът на туризма, депутати, дипломати на различни държави, гости от цял свят. Отправяме искрените си благодарности към кмета на гр. Казанлък г-жа Галина Стоянова за поканата, за отношението към нас и за добрите думи, че школата е част от града и неговите празници.
Благодарим и на домакините от „Дамасцена“, че избраха нас, за да танцуваме пред официалните лица на тържествата, че бяхме отново заедно на най-красивата сцена.
За нас беше радост и удоволствие да участваме в Празниците на розата, наситени с ухание и красота, да празнуваме заедно и да се представим пред толкова гости и жители на Казанлък, пред тази пъстра, усмихната и многохилядна аудитория.