„Палци по ноти“ - спектакъл на таланта, на красотата на изкуството, на приятелството и екипността, на споделеността

 
Летният театър грейна от усмивки и светлина
Въпреки многобройните трудности, въпреки капризите на времето на 26 май 2023 г., нашите усмивки и желанието ни да танцуваме за вас на тази красива сцена, „победиха“ дъжда и заедно превърнахме „Палци по ноти“ в спектакъл на таланта, на красотата на изкуството, на приятелството и екипността, на споделеността.
 

Благодарим за невероятните снимки-подарък на Невена Димитроване Photo Memories by Nevena Dimitrova снимки, които говорят повече от думите и които ще останат прекрасен спомен за всички нас.

Благодарим на всички деца, участвали в спектакъла, за силата на желанието им и на любовта към балета, за професионалното отношение и отдадеността.

Благодарим на всички родители и зрители, които ни подкрепиха с присъствието си, с подкрепата си и с аплодисментите си.

Благодарим на дългогодишните ни приятели и спомоществователи, които винаги са до нас и ни помагат при осъществяването на проектите и изявите ни.

Благодарим на целия екип, участвал в подготовката и реализирането на спектакъла за неуморния труд, за творческата енергия и вдъхновението.

Душевната наслада от спектакъла, удовлетворението и приятните емоции, които ни завладяха, грейналите очи на нашите деца са силата, която ни движи напред, която ни мотивира и ни вдъхновява.

Благодарим ви и до нови сцени!