Балетна школа „Па де Кре” – неуморни, талантливи и красиви

neumorni krasivi

Месец май беше изключително натоварен и успешен за балетистите от БШ „Па де Кре”. В рамките на 30 дни, те имаха 11 участия в престижни форуми на регионално и национално ниво.  Децата подходиха отговорно и се представиха отлично. Тези малки големи  хора показаха на всички как трябва да се бориш за мечтата си – с постоянство, с всеотдайност и с много любов.

Усилията им бяха възнаградени с много успехи, с топлото отношение и искрените аплодисменти на публиката.

Истински щастливи сме, че бяхме част от многобройните мероприятия, включени в празниците на розата в Казанлък. Кулминацията беше празничното шествие, в което ние бяхме свитата на Царица Роза. За нас беше огромна чест да приемем тази покана и да бъдем начело на дефилето, което се превърна в празник на красотата, на таланта и усмивките.

Благодаря на всички мои възпитаници за отговорното отношение към ангажиментите на школата и за отличното представяне. Въпреки натрупаната умора, те нито за миг не я показаха, бяха безупречни в изпълненията си.

Благодаря и на родителите, които проявиха разбиране и отново ни подкрепиха безрезервно.

Предстоят ни още много участия и сериозна подготовка за фестивала във Венеция и за Dance World Cup 2019. Вярвам, че децата ще съхранят енергията си и ще продължат все така отговорно и професионално да представят града и страната ни.