Да подкрепим Кирчо Желязков

 
Скъпа общност и приятели на БШ „Па де Кре“,
 
За нас е огромна радост, че талантливият ни възпитаник Кирчо Желязков бе удостоен с покана за едногодишно професионално обучение в балетнa компания „Balleto di Siena”, Италия под ръководството на изтъкнатия хореограф Марко Бати. Тази престижна програма дава шанс за огромно израстване на млади танцьори.
 
Кирчо Желязков е ученик в балетния клас на НУМСИ „Христина Морфова“ много усърден и трудолюбив и изцяло отдаден на танцовото изкуство.
Първоначално започва да се занимава с български фолклорни танци, а след това продължава развитието си в националното музикално училище. Той е изключително музикален и ритмичен, влага старание и прецизност във всеки елемент, има силно сценично присъствие и талантът му не остана незабелязан от международното жури на конкурса „Вълшебен свят“, където го удостоиха с частична стипендия от 1000 евро за едногодишно обучение в Италия. Общата сума на цялата програмата за обучение е на стойност 4500 евро, като разходите за престой, храна и консумативи се заплащат отделно за сметка на участниците. Ние от „Па де Кре“ бихме искали да подкрепим семейството на Кирчо, за да не пропусне тази уникална възможност. Вярваме, че този опит ще му помогне да мечтае смело за неговото танцово бъдеще.
Обръщаме с молба към всички Вас за скромен принос в събирането на оставащата сума от обучението от 3500 евро.
Освен фондa, който сме открили, Кирчо и неговите връстници от балетната група на "Па де Кре" ще водят благотворителни уроци по балет за деца от 4-6 години и 7-10 години на 16 август, а на 17 август ще се проведе специално подготвен благотворителен урок по народни танци за възрастни от Кирчо Желязков. (очаквайте подробности скоро)
Благодарим на всички, които ще подкрепят това талантливо дете в неговата мечта да придобива нови умения и да се развива професионално в танцовото изкуство.
mimg 7270765 1627296296 630x420