Триумф на "Па де Кре" на Международния танцов фестивал "Вълшебен свят"

Възпитаниците на школата се представиха блестящо в двете категории на конкурсната програма във всички възрастови групи. Grand Prix в "Класически балет" и Grand Prix в "Характерни танци" на база най-много първи места, вече са в нашата колекция от отличия. В много силна конкуренция с над 2000 участници от 70 колектива и над 920 хореографии, нашите деца показаха талант, артистичност и техника, и заслужено бяха високо оценени от международното жури.

В Мини Бест и Бест Гала концертите, в които участваха по 5 солисти, 3 дуета и 15 формации с най-висок съдийски резултат, балетистите на "Па де Кре" бяха отново най-добрите сред най-добрите. Към отличията, част от децата получиха ваучери за едноседмично обучение по балет в Италия, а Кирчо Желязков бе удостоен със Специалната награда на г-н Марко Батти - едногодишно обучение по балет в Италия и предложение за работа в Балето ди Сиена. Школата получи Специалната награда и на друг член на журито-международния съдия WADF г-н Роланд Ковачс - ваучер и покана за участие на международен танцов фестивал в Румъния.
Наградата „Най-добър педагог”, която ми беше връчена от г-жа Силвия Томова, ме направи много щастлива и истински удовлетворена от признанието на журито за педагогическата ми работа.
Сърдечно благодаря за наградата на Сдружението на организациите за любителско изкуство – „Диплом за висок професионализъм” и специално на г-жа Милена Налбантова за оценката и добрата фестивална организация.
В следващите дни ще представя хронологично всички солисти и формации на „Па де Кре”, които представиха школата в двата фестивални дни, всеки с изключително значим принос за успеха ни.
Благодаря ви, мои малки големи герои! Благодаря ви за всеотдайния труд, за радостта и гордостта, които носите на всички нас!