„Па де Кре“ спечели квоти за Световните финали в Испания

spaininЗа шеста поредна година БШ „Па де Кре“ спечели квоти за Световната купа по танци, която тази година ще се проведе в гр. Сан Себастиан, Испания от 24 юни до 2 юли.
Възпитаниците на школата се състезаваха с многобройните участници в националните квалификации Dance World Cup – България, които се състояха на 9 и 10 април в София.

В изключително силната конкуренция, нашите солисти и балетисти в малки и големи групи, извоюваха правото на школата да представя България и Стара Загора на един от най-престижните танцови форуми в света.
Подготовката беше много трудна, поставихме много нови хореографии, имахме много проблеми и трудности, но ги преодоляхме заедно и се представихме отлично. Всички деца танцуваха със сърце и талант. Поздравявам ги искрено и им благодаря за труда и постоянството. Цялата ваканция те прекараха в балетната зала, без почивен ден, с тежки и продължаващи по 6-7 часа репетиции. Радвам се, че трудът ни е възнаграден и много се вълнувам. Успехът не е само радост и удовлетворение. Успехът е огромна отговорност и дълг да отстояваш постигнатото и да го надграждаш.

Желая на всички здраве и успешно представяне!

С благодарност,
Кремена