Тереза Донева представи Балетна школа „Па де Кре“ на Световната купа по танци

terezaСкъпи приятели,
Споделяме с вас щастието си от отличното представяне на „Па де Кре“ на Световната купа по танци и ви представяме нашите участници.

Във възрастова група до 13 г. ние участвахме със солови изпълнения, дует и малки групи.

Тереза Донева представи школата на световните финали с 3 сола в категориите „Класически танц- репертоар, „Класически танц“ и съвременен танц . Тя представи вариация от балета Дон Кихот - „ Китри“ , „Sailor“ и „Face“. Тереза беше изключително технична и прецизна в своите изпълнения.
С вариацията на "Китри" не й достигна половин точка за златен медал и се класира на 4-то място.
С танца "Saylor" се състезава със 70 деца от различни държави и 1-во успя да се класира в топ 10 на най -добрите и спечели златен билет, който й даде право да се бори вече за медал и успя, въпреки силната конкуренция.

Тереза е вицесветовен шампион и беше избрана да танцува на Гранд гала вечерта сред най-добрите танцьори в уникалния театър „Виктория Евгениева“.
Всички сме изключително горди от постижението на Тереза. Тя е в школата от 3-годишна, много отговорна, трудолюбива, постоянна и самовзискателна. Тереза избра балета за свой път напред, тя е отлична ученичка в НУМСИ „Христина Морфова“ и ние истински вярваме в нея.
Припомняме, че Тереза беше номинирана за наградата „Млада Загора“ в направление „Култура и изкуство“. Но Тереза заслужено получи най-голямата награда и тя е безценна – радостта и гордостта на всички нас , на своите съученици, учители и близки.
Благодарим ти, Тереза! Напред и нагоре! Можеш!