Национална конференция за млади лидери в град София

nackonf2022inБиляна Карушкова от БШ „Па де Кре“ участва в Национална конференция за млади лидери в град София. Тя беше номинирана от нейния балетен ръководител, защото многократно е проявявала своя лидерски потенциал в школата.

Биляна е основен водещ на всички спекаткли на БШ „Па де Кре“ и има умението да завладява публиката със своето излъчване, звънлив глас, ясна дикция и добре развити презентационни умения.
Освен това притежава богата обща култура, любознателна е, много е организирана и отговорна, самодисциплинирана и самовзискателна – качества, които я правят подходящ кандидат за тази програма.
Биляна сподели вълнуващи моменти от престоя си, разказа за посещенията си в Народното събрание, Президентството, Националния исторически музей, нощта прекарана в спален чувал в „Музейко“ и за много други исторически места, на които са проучвали влиянието на лидерите в трудни времена и периоди от историята на България. Любима част от програмата за нея е участието й в провеждането на дебат на Витоша, работата в лидерски фокус групи и подготовката за финалния проект на конференцията. Биляна се завърна вдъхновена, обогатена с много нови приятелства, мотивирана да прилага наученото по време на конференцията в своята общност и да променя средата си и света към по-добро.
Поздравления, Биляна, продължавай да сбъдваш мечтите си,развивай своите лидерски умения, защото те са ключов фактор по пътя към успеха!
Уверени сме в реализацията ти и много се гордеем с теб!