"Прегърни здравето"

pregyrni22Празник на здравословния начин на живот "Прегърни здравето" се проведе на 3 септември от 10.00 до 14.00 часа в парк "Артилерийски".

Скъпи приятели на здравето,

Благодарим ви, че бяхме заедно на празника „Прегърни здравето“ част от проекта на БШ „Па де Кре“ „Танцът е здраве“ по програма „Подкрепа на частни организации в областта на любителското изкуство“ на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria.

Прекарахме съботния ден полезно и приятно в парк „Артилерийски“. Благодарим на нашите партньори: на Община Стара Загора за съдействието и подкрепата при организацията и провеждането на празника, на РЗИ – Стара Загора за професионализма и приноса в борбата с вредните навици и възпитаването в отговорно отношение към здравето, на книжарница „Макси микс“ – Стара Загора за приятелството, спонсорството и за това, че със своите прекрасни подаръци и материали, направиха празника много по-цветен и по-усмихнат за децата, на Кремена Стефанова за организацията и разнообразието на фермерския базар с биопродукти "Кореняк" на производители от региона, на MiroSlava Petrova-Doseva Мирослава Досева за безценните здравни съвети и забавните занимания за децата с Феята на здравето.

Благодарим на всички участници, с които показахме, че чрез танците, спорта и приятните емоции, като аспект на емоционалното здраве, можем да бъдем пример за здравословен начин на живот, че ние сме отговорни към собственото си здраве и към здравето на нашите близки и към общественото здраве. Благодарности към всички вас, с които заедно прегърнахме здравето – танцьорите от НЧ „Настроение 2017“ – Стара Загора, балерините от „Дива Денс“ – Казанлък, Балетна школа „Терпсихора“ – Стара Загора, „Зумба с Гери“, група Jumple от център STRING – Стара Загора, красивите танцьори от " Загора Денс" Рая Иванова и възпитаници от класа по народни танци от НУМСИ „Христина Морфова“ – Стара Загора, Стилияна Стойнова и на всички деца от БШ „Па де Кре“, които се включиха в празника – танцьори, аниматори, участници в демонстрациите, творческите работилници, викторините и игрите.

Благодарим на всички жители и гости на Стара Загора, които повече от 4 часа бяха част от нашия празник и „прегърнаха“ здравето с нас.

Бъдете здрави!