Проект „Танцът е здраве“ на Балетна школа "Па Де Кре"

TanczdraveinБалетна школа „Па де Кре“ приключи проекта „Танцът е здраве“ по програма „Подкрепа за частни организации в областта на любителското изкуство“ на Национален фонд „Култура“, който реализирахме с основната цел да промотираме здравословния начин на живот и да предоставим безплатна възможност на деца от региона да се докоснат до вълшебството на балета.

Прочети още...

Честита Нова 2023 от Балетна школа "Па Де Кре"

2023inСкъпи приятели на Балетна школа „Па де Кре“,
Изпратихме една трудна, но и много успешна за школата година, година, в която съвместната ни работа беше много резултатна, успешна и мотивираща. За първи път ни се случиха няколко значими неща, събития и дейности, които не само умножиха постиженията ни, но и доказаха, че заедно можем да постигнем много, че успехът не е случайност, а стълба, която изкачваме ръка за ръка повече от 11 години и ни отваря вратите към световните сцени и към сърцата на хората.

Прочети още...

Весела Коледа от Балетна школа "Па Де Кре"

koleda22inСкъпи приятели, мили деца, уважаеми родители,
в тези празнични дни искаме да ви благодарим - за доверието, за подкрепата, за споделени те мигове, за поканата да бъдем част от празниците на училища, сдружения, държавни и обществени институции.

Прочети още...

"Прегърни здравето"

pregyrni22Празник на здравословния начин на живот "Прегърни здравето" се проведе на 3 септември от 10.00 до 14.00 часа в парк "Артилерийски".

Прочети още...

Национална конференция за млади лидери в град София

nackonf2022inБиляна Карушкова от БШ „Па де Кре“ участва в Национална конференция за млади лидери в град София. Тя беше номинирана от нейния балетен ръководител, защото многократно е проявявала своя лидерски потенциал в школата.

Прочети още...